• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Aquest dilluns dia 25 de maig començaran les obres per millorar el ferm i d'asfaltatge d’una part del carrer Catalunya.

2020 02 04 Obres Crta Provincial3Ha començat la renovació i millora de l'enllumenat existent al carrer Provincial. Aquest és un dels principals carrers del municipi i l'enllumenat públic és molt vell i poc eficient. Aquesta obra l'executarà l'empresa Etra Bonal, i tindrà un cost de 110.732,20 €, a càrrec del pressupost del 2018.

2019 10 18 campanya radar

Des de finals de setembre, la Policia Municipal està realitzant una campanya de controls de velocitat aleatoris en diferents carrers de la nostra població, vies en les quals s'ha detectat usuaris que superen els límits de velocitat.

2019 09 23 MilloraAccesEscoles1Amb motiu de l'inici del curs escolar 2019-20 la Regidoria de Governació de l'Ajuntament de Cassà de la Selva engega diferents actuacions per tal d'assegurar els entorns segurs a l'accés a les escoles de la població.

Aquestes mesures promouen la convivència i la seguretat de tots els usuaris dels carrers, i tenen com a objectiu calmar i maximitzar l'agilitat del trànsit. Es dona prioritat als vianants sobre el trànsit rodat. L'afluència intensa de persones i menors als centres educatius en un curt espai de temps obliga a extremar les mesures que permetin fer aquestes tasques amb garanties de seguretat.