• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Punt BlancAra més que mai, és important ajudar a les empreses perquè puguin tornar a reprendre la seva activitat a partir d'uns paràmetres que ajudin a transmetre confiança i seguretat a la resta de la societat.

En aquest sentit, la Cambra de Comerç de Sant Feliu ha creat el distintiu PUNT BLANC que vol diferenciar aquells establiments que per mitjà d’una declaració de responsabilitat assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols dictats pel Ministeri de Sanitat. Per mitjà d’una col·laboració entre la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i els Ajuntaments dels municipis de la seva demarcació, s’ofereix a les empreses un assessorament i guia en la implementació d’aquestes mesures amb l’objectiu de que puguin donar un valor afegit als seus clients i promoure l’activitat comercial segura i de qualitat.

Alhora la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha creat una directori virtual anomenat Anemdecompres.cat que té per objectiu fer difusió de les empreses amb el distintiu PUNT BLANC així com també, de la seva activitat i serveis. A més, es preveu oferir una ajuda a les empreses en la seva digitalització i altres necessitats que puguin sorgir a partir d'ara, en les diferents fases i etapes de desescalada.

Els comerços i establiments que es vulguin adherir a Punt Blanc cal que ho sol·licitin a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé poden telefonar a la Cambra de Comerç de Sant Feliu al 680 244 660 o al 972 320 884.