• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

La nit de reis, però, no seria tant bonica si no la desitgéssim durant tant de temps. És per això que al llarg de totes les festes de Nadal, els cassanencs, les cassanenques i tothom qui ens vulgui visitar, està convidat a les activitats que s’organitzen per passar junts unes dates tant assenyalades.

gavarres casalUn casal a les Gavarres on els infants podran estimular tots els seus sentits a través del contacte amb la natura. 

Descobrirem a través d’un munt d’activitats els secrets que amaguen les Gavarres i tot plegat en un entorn excepcional, enmig del bosc.

Saps trobar els habitants del bosc, fer ungüents amb plantes medicinals, descobrir el camí de l’aigua i fer construccions increïbles amb elements naturals?

- Edats dels participants:  de 5 a 12 anys

- Dies:  15, 16, 17 i 18 d’abril del 2019

- Horari: de 9:00 a 17:00 h

- Lloc: Can Vilallonga 

- Preu: 80 € casal sencer (4 dies) // 22 € per dia esporàdic

- Dades de contacte:

La Copa SCCL

Tel 646 41 50 93 (horari d’atenció al públic de 10 h a 13 h)

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Informació sobre on i com tramitar la inscripció inscripcions 

Inscripcions on-line a partir del 15 de març del 2019

http://www.lacopa.cc/

 

dia donaPer commemorar i reivindicar el dia de la Dona el 8 de març, s’organitzen diferents activitats al municipi. Tindran lloc el dia 9 de març a l’Espai Jove L’Escorxador.

19:30h: Exposició de fotos i xerrada en contra de la censura del mugró femení a internet per part de la Mireia Rosa una estudiant de Girona de 2n de BAT que ha fet el TDR sobre aquest tema.

Xerrada sobre feminisme negre i mutilació genital a càrrec de la Sira Kande una noia de Salt. [Jovent Republicà Cassà]

23:15h: Concert feminista per part de l'artista empordanesa JOINA juntament amb la seva banda nominada a 2a ronda dels Premis Enderrock 2018 com artista revelació i millor treball de Hip-Hop i música urbana per Companyes . Per acabar la festa, música a càrrec de la organització. [AEiG La Claca]

BàsculaTrustS’ha adequat l’antiga bàscula industrial propietat de l’Ajuntament i actualment en desús situada a la zona industrial El Trust