• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Teniu una clàusula terra a la vostra hipoteca? Podeu reclamar!

Xavier Nieto, tècnic de l'Agència Catalana de Consum, respondrà el dimarts 6 de juny a les 20 h a la sala d'exposicions La Coma les següents preguntes: Què són les clàusules terra? En tinc a la meva hipoteca? Com ho he de fer perquè em tornin els interessos hipotecaris pagats de més?

2017-4 oficinahabitatgeEl ple municipal d'ahir al vespre va aprovar per unanimitat atorgar la primera bonificació del 30% de l’IBI a un ciutadà que ha cedit el seu immoble a la borsa de lloguer social. Aquest any és la primera vegada que els ciutadans es poden acollir a aquesta bonificació si posen el seu habitatge a la borsa de lloguer social.

2016-12 oficinahabitatgeL'Oficina d'Habitatge de Cassà de la Selva, posada en marxa el març d'aquest any, inicia una campanya per aconseguir que més propietaris s'animin a llogar els habitatges tancats. A través d'aquest servei s'ofereix als propietaris garantia i seguretat en la tramitació, execució i seguiment de contracte, assegurança, acolliment a l'aval de lloguer de la Generalitat de Catalunya i defensa jurídica.

El dilluns 7 de març es posa en marxa l'Oficina d'Habitatge de Cassà de la Selva que comptarà amb un tècnic del Consell Comarcal del Gironès que oferirà assessorament en matèria d'habitatge. L'oficina, situada al primer pis dels serveis socials (antic ajuntament a la plaça de la Coma 1), prestarà servei cada dilluns de 9.30 a 14.30 h.