• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

quina ud CassàCom ja és tradició, la UD Cassà organitza les quines de Nadal durant aquestes festes, en col·laboració amb l'Ajuntament de Cassà.  Les quines seran els dies 23, 25, 26 i 30 de desembre a les 6 de la tarda i el dia 29 de desembre serà nocturna, a les 22.00h. El mes de gener hi haurà quina el dia 1 i el dia 6 de gener a les 6 de la tarda.

Us animem a participar-hi. Hi ha molts premis en joc.

 

 

comaAquest cap de setmana s’han organitzat a Cassà de la Selva un conjunt d’activitats per col·laborar amb la Marató de TV3, que aquest any tracta sobre el càncer. En total s’han recollit 2400 euros. Aquests diners són part de les activitats organitzades al municipi com ara el carrussel ecològic, l’esmorzar popular, la ruta del suro teatralitzada, el dinar popular, l’acte de Marxants de Paraules, el concert de la Coral Bell Ressò, els inflables a la piscina coberta...

L’Ajuntament de Cassà de la Selva fa una valoració molt positiva dels actes organitzats aquest cap de setmana en motiu del Mercat de Nadal i de La Marató. Els nous actes d’enguany es valoren més que positivament, com són la xerrada organitzada per l’Oncolliga amb la participació de persones de Cassà que han patit càncer, i l’exhibició de dansa.


Aquest any també s’han organitzat per primera vegada, un dinar popular organitzat per l’Entitat Gastronòmica Cassanenca i un esmorzar i vermut popular organitzat pels Corks.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat.

barraquesFins el dia 21 de novembre, les entitats que ho desitgin poden presentar les sol·licituds per disposar d'una barraca per la Festa Major de 2019. Podeu consultar les bases per a fer la sol·licitud aquí: Sol·licitud Barraques

Les bases s'han establert amb la finalitat de donar suport a aquelles entitats que organitzen activitats destinades als cassanencs i cassanenques, afavorint, d'aquesta manera, que els beneficis obtinguts durant els dies de la festa major retornin al municipi de Cassà de la Selva. L'atorgament d'una barraca es farà segons un sistema de ponderació de proposicions i posterior sorteig, si s'escau, entre totes les entitats que hagin presentat sol·licitud al registre de l'Ajuntament. Com a novetat enguany es valoraran també les activitats que duen a terme les entitats de caire social.

 

2015-12 calendari 2El Ple Municipal del mes d'octubre va aprovar els dos dies festius locals de l'any 2016 que seran el dilluns 23 i el dimarts 24 de maig amb motiu de la Festa Major de Cassà de la Selva. 

 

Consulta el calendari d'obertura dels comerços de Cassà 2016

Consulta el calendari d'actes rellevants