• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Activitats destiuInformació de les activitats d'estiu 2020 que es duran a terme a Cassà de la Selva per part de diferents entitats i clubs esportius. 

* Les activitats que es plentejen a continuació estan subjectes a possibles canvis relatius a l'aforament, lloc, funcionament i fins i tot la pròpia realització en dependència a les mesures obligatòries sanitàries que s'estableixin.

Casal jove 2020

Casal participatiu en què els mateixos joves, juntament amb els monitors i les monitores, decideixen les activitats que realitzaran durant el mes, així com la seva organització i gestió.

Edats: 12 a 16 anys

Dies: De l’1 al 31 de juliol

Horaris: de 10 a 14h o de 15.30 a 19.30h

Lloc: Espai Jove l’Escorxador

+INFO I INSCRIPCIONS

Espai Jove l’Escorxador (C.Enric Coris, 11) | 669166000 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | www.cassajove.cat

Inscripcions telemàtiques a http://salagala.cat/inscripcions-info a partir del 18 de maig a les 17h.

Places limitades per odre d’inscripció. Si teniu dubtes de com fer la inscripció contacteu, abans del 18 de maig, a través del correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truqueu al 669166000.

IMPORTANT:

*Formalitzar aquesta inscripció no assegura tenir plaça al casal jove 2020 en cas que es dictaminin modificacions, referent al nombre de participants, per motius sanitaris.

*La realització d’aquesta activitat es pot veure afectada per qualsevol tipus de restricció, prohibició, o suspensió total del casal, si així ho dictaminen òrgans governamentals, en motiu de la crisis sanitària.

Matins d'art 

Places exhaurides fins a nou avís - podeu reservar plaça a la llista d'espera enviant les vostres dades a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Matins d’Art és una explosió d’imaginació i creativitat, una experiència única que mai no es repeteix perquè cada edició té una entitat pròpia. A partir d’un fil conductor els nens participen en una experiència de creació col·lectiva que utilitzem amb finalitats pedagògiques. La pintura, el volum, la dansa, el teatre, la música, entre molts d’altres esdevenen les eines de treball.

Edats: de P3 a 2n ESO

Dies: del 22 de juny al 31 de juliol i del 31 d’agost al 10 de setembre.

Horaris: de 8.30 a 13 h. 

Lloc: Escola Puig d'Arques

+INFO I INSCRIPCIONS

PER TEMA REFERENT A INSCRIPCIONS: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

PER TEMA REFERENT AL FUNCIONAMENT DE L'ACTIVITAT:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En cas que ens necessiteu contactar per telèfon ho podeu fer Sala Galà al 972 46 28 20 de 9 a 15 h

 

Casalet Llar d'Infant Taps - PENDENT DE CONFIRMACIÓ

Espai d'acompanyament d'infants de 0 a 3 anys tot vetllant per la seguretat de l'entorn, la proposta de racons i experimentacions diverses, les dinàmiques d'estiu diferenciades i sobretot un espai confortable a on els infants estiguin molt ben atesos.

Edat: P0 (cursat a la llar d'infants taps de Cassà), P1 i P2

Dies: del 20 de Juliol a 28 d'Agost

Horaris: Juliol de 8.30 a 17 h i Agost de 8.30 a 15 h

Llocs: Llar d'Infants Taps

+Info i inscripcions:

AMPA Llar d'Infants Taps | www.elcastellet.cat

Entranament d'estiu- UD CASSÀ

Entrenaments de futbol, activitats a la natura, piscina, inflables, aula de futbol, jocs, tallers i treball preventiu contra el Covid-19.

Edat: nascuts del 2005 al 2014.

Dies: Del 29/06/2020 al 31/07/2020

Horaris: De 9 a 14 h amb servei d'acollida a les 08 h

Llocs: Camp de futbol municipal de Cassà de la Selva

+Info i inscripcions:

Les inscripcions es poden en línia a través del formulari d’inscripció que trobareu a www.udcassa.cat.Un cop fet el pagament cal enviar el comprovant per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Posa el nom i cognoms de l’esportista. L’organització crearà una llista de difusió de Whatsapp amb el telèfon que indiquis a l’enquesta, si vols rebre la informació has de tenir guardat el telèfon del director 695801266.

Més endavant rebreu dos documents que s’han de dur signats per poder realitzar l’activitat.

Activitat d'estiu Foment Deportiu Cassanenc

ENTRENAMENTS D’ESTIU DE BÀSQUET

Pràctica esportiva per aprendre/perfeccionar tècniques i tàctiques del Bàsquet, encistellar i fer partits. Es realitzaran jocs populars, gimcanes, tallers, activitats... i ens ho passarem molt bé!

Edat: 4 a 14 anys

Dies: 5 setmanes. 29 juny al 31 de juliol de 2020. Es poden escollir les setmanes que siguin necessàries

Horaris: 8.30h a 9h (acollida matinal) i de 9h a 14h

Llocs: Pavelló FDC, pavelló triple (PAV3) i piscina descoberta municipal (?)

+Info i inscripcions:

Al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Inscripcions encara està per determinar | Pre-Inscripció al link següent https://forms.gle/MGvmCmQsVMdQT8Dh9

 

Entranaments d'estiu de hoquei patins 

Pràctica esportiva per aprendre/perfeccionar tècniques i tàctiques de l’Hoquei Patins, jugar amb l’estic i la bola, fer passades i partits. Es realitzaran jocs populars, gimcanes, tallers, activitats... i gaudirem moltíssim!

Edat: 4 a 14 anys

Dies: 5 setmanes. 29 juny al 31 de juliol de 2020. Es poden escollir les setmanes que siguin necessàries

Horaris: 8.30h a 9h (acollida matinal) i de 9h a 14h

Llocs: Pavelló FDC, pavelló triple (PAV3) i piscina descoberta municipal (?)

+Info i inscripcions:

Al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Inscripcions encara està per determinar | Pre-Inscripció al link següent https://forms.gle/MGvmCmQsVMdQT8Dh9

 

Entrenaments d'estiu de patinatge artístic 

Pràctica esportiva per aprendre/perfeccionar tècniques i tàctiques de Patinatge Artístic, fer coreografies noves, balls... sempre amb els patins posats. Es realitzaran jocs populars, gimcanes, tallers, manualitats... i ens ho passarem genial!

Edat: 4 a 14 anys

Dies: 5 setmanes. 29 juny al 31 de juliol de 2020. Es poden escollir les setmanes que siguin necessàries

Horaris: 8.30h a 9h (acollida matinal) i de 9h a 14h

Llocs: Pavelló FDC, pavelló triple (PAV3) i piscina descoberta municipal (?)

+Info i inscripcions:

Al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Preinscripció al link següent https://forms.gle/MGvmCmQsVMdQT8Dh9 | Facebook del Foment Deportiu Cassanenc

Totes les activitats programades estaran a l’expectativa en relació a l’evolució de la pandèmia causada pel COVID-19 i de les recomanacions de les autoritats i dependran de la situació que succeeixi en aquell precís moment.  Els participants podran anar a la piscina municipal descoberta, sempre i quan la situació actual ho permeti. Aquests entrenaments d’Estiu poden ser modificats o anul·lats depenent de les indicacions rebudes. Si degut a les instruccions del Govern ens veiem obligats a limitar el nombre de participants a cada secció, serà per rigorós ordre de Pre-Inscripció.

 

Activitats esportives del Club Tennis Cassà

El tennis com a part principal, piscina, tallers i manualitats, multiesports (pàdel, futbol, beisbol…)

Edat: de 4 a 15 anys

Dies: a determinar

Horaris: de 9 a 13 h o de 9 a 15 h (amb dinar)

Llocs: Instal·lacions del Club Tennis Cassà

+Info i inscripcions:

Club Tennis Cassà. Pla Verneda, 6. Cassà de la Selva, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Pendents de conèixer en quines dates podrem començar a oferir els serveis, i en quines condicions (quan podrem obrir la piscina i l’aforament de participants).

 

Casal de natura de Can Vilallonga

Un casal a les Gavarres on els infants podran estimular tots els seus sentits a través del contacte amb la natura. Descobrirem els secrets que amaguen les Gavarres i tot plegat en un entorn excepcional, enmig del bosc. Saps trobar els habitants del bosc, conèixer les plantes medicinals, descobrir el camí de l’aigua i fer construccions increïbles amb elements naturals?

Edat: de 5 a 12 anys*

Dies: Quinzena del 6 al 17 de juliol del 2020*

Horaris: 9 a 13 h*

Llocs: Can Vilallonga (Cassà de la Selva)

+Info i inscripcions:

Inscripcions en línia obertes: http://www.lacopa.cc/

La Copa SCCL | Tel 646 41 50 93 (horari d’atenció al públic de 10 h a 13 h) | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

* Les dades marcades amb asterisc poden sofrir alteracions els propers dies segons la fase de desconfinament en què ens trobem i requisits i protocols de seguretat. Consulteu la web per a més informació.

Casal d'estiu Imagic

El Casal infantil de l'Imagic ofereix un espai de lleure amb l'objectiu de fomentar la diversió, l'aprenentatge i la creativitat. El casal oferirà diferents activitats lúdiques i educatives.

Edat: Grups d'edat des de P3 a 2n Primària

Dies: Del 22 de juny al 31 de juliol i  del 3 d'agost al 10 de setembre.

Horaris: Casal de 9 a 17 h. Acollida a partir de les 7 h i tancament del centre fins a les 19 h

Llocs: Carrer Remei, 113 

+Info i inscripcions:

Inscripció setmanal o mensual. Places molt limitades. Es pagaran les setmanes completes i no es retornarà cap import. Tancament de les inscripcions el dia 19 de Juny. Per realitzar l'inscripció es pot fer per correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 627382306 (Ariadna).

Summner Fun Weeks - KIDS&US

Les Fun Weeks de Kids&Us són campaments urbans de mig dia dirigits a tots els nens i nenes de 3 a 10 anys, siguin alumnes de Kids&Us o no, amb activitats, tallers, balls i cançons, exclusivament dissenyats pel nostre Departament de Mètode, i que garanteixen la comunió perfecta entre aprendre anglès i passar-s’ho genial. Les activitats canvien cada setmana i giren sempre al voltant de la temàtica de la Fun Week.

Edat: de 3 a 10 anys

Dies:

setmana del 22 al 26 de juny

setmana del 29 de juny al 3 de juliol

setmana del 6 al 10 de juliol

setmana del 13 al 17 de juliol

Horaris: de 9 a 13 h, acollida de 8 a 9 h i recollida de 13 a 14 h  gratuïta.

Llocs: Kids&Us Cassà de la Selva

+Info i inscripcions:

Kids&US Cassà de la Selva. C. del Molí, 44.    691 46 44 09 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Casal de natura i equitació - Can Comas 

Combinem activitats de natura al bosc de les Gavarres amb la pràctica de l’equitació.

Edat: des de P3 (ja cursat) fins a 16 anys.

Dies: des de que les condicions ho permetin fins a l’inici del curs 2020-2021.

Horaris: Obert de 8 h a les 18 h. Activitats de 9 a 13 h i de 15 a 18 h. Possibilitat d’acollida de 8 a 9 h i de dinar amb carmanyola. Amplia adaptació vers a les necessitats personals d’horaris.

Llocs: Centre eqüestre Can Comas. Veïnat Matamala, 10.

+Info i inscripcions:

www.cancomas.cat | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Tl. 639700998

IDIOMA'T - Cursos d'idiomes

Cursos d’anglès, alemany i francès per a nens, adolescents i adults.

Dies: del 29 de juny al 31 de juliol.

Horaris: matins i tardes

Llocs: Idioma’t

+Info i inscripcions:

Idioma’t. C. Esport, 21. Cassà de la Selva 652 14 27 70 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / www.idiomat.cat

Curset dansa ballem

El nostre objectiu és viure la Dansa a través dels musicals. Cada setmana en treballarem un (Fama, Hairspray, Mamma Mia, Grease i El rei lleó) i ens hi aproparem des de diferents aspectes com el vestuari, les cançons, les coreografías,etc.

Edat: A partir dels 7 anys.

Dies: des del 29 de Juny al 31 de Juliol (per setmanes)

Horaris: de 9 a 13 h.

Llocs: Escola de dansa Ballem i activitats al pati exterior de l’escola

+Info i inscripcions:

Inscripcions obertes! Reserva la teva plaça:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Carrer de Barraquetes, 32. Cassà de la Selva

Kensington School 

INTENSIUS D’ANGLÈS ON-LINE – Tots els nivells i preparació d’examens oficials

Avança un nivell d’anglès amb aquest curs totalment on-line de 36 hores, 100% en anglès. Preparació dels examens oficials: PET, FCE, CAE.

Edat: adreçat a nens i adolescents a partir de 10 anys.

Dies: de l’1 al 31 de juliol, de dilluns a dijous

Horaris: de 9.30 a 11.30 h / de 12 a 14 h

Llocs: totalment on-line

+Info i inscripcions:

Truqueu al 680390089 / 650322163 o enviar correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

BONUS X 16

16 hores de classe privada on es potencia la parla i es corregeixen les errades de forma individualitzada, assegurant un ràpid progrés en l'alumne.

Edat: adreçat a totes les edats

Dies: de l’1 al 31 de juliol

Horaris: flexible

Llocs: totalment on-line

+Info i inscripcions:

Truqueu al 680390089 / 650322163 o enviar correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Curs musical estiu 2020 - ABBA Mamma mia! PENDENT DE CONFIRMACIÓ

Curs d'interpretació teatral i cant modern on aprendrem i a la vegada ens divertirem preparant un repertori que mostrarem en el Gran Concert de Final de Curs el divendres, 24 de juliol, al teatre Sala Centre Recreatiu. Amb els mestres Albert Martínez i Enric colomer.

Edat: de 6 a 18 anys (primer torn) i majors de 18 anys (segon torn)

Dies: del 13 al 24 de juliol, de dilluns a divendres.

Horaris: de 17.45 a 19.15 h (primer torn) i de 19.30 a 21 h (segon torn)

Llocs: Centre Cultural Sala Galà

+Info i inscripcions:

Centre Cultural Sala Galà | C. del Molí, 9. 17244 - Cassà de la Selva | 972 46 28 20 - 609 92 18 08 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Matins de ciclisme + activitats diverses 

Edat: de 5 a 14 anys

Dies: del 29 de juny al 28 d'agost.

Horaris: de 9 a 13h o de 9 a 15h (amb dinar inclòs)

Llocs: Camp de futbol de terra (zona esportiva)

+Info i inscripcions:

Es farà una reunió informativa de manera presencial el dijous, 11 de juny, a les 19 h al camp de futbol de terra. | Tlfn. 639262306  (Narcís)

Casal d'estiu Aldric 

Un casal de competència multidisciplinar per passar-nos l'estiu a l'aire lliure. Pati, natura, i exercici físic i emocional a dins i fora l'espai del casal!

Edat: cursat P3 a 6è

Dies: del 29 de Juny al 10 de Setembre del 2020

Horaris: de dilluns a divendres MATINS de 8:45 a 13:15h, MENJADOR de 13:15 a 15h

Llocs:  Escola Aldric de Cassà de la Selva

+Info i inscripcions:

http://www.elcastellet.cat/ | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  | T. 972 46 53 58 / 606 654 735

*Descompte per germans, famílies nombroses i monoparentals del 10%  Activitat condicionada a la fase 3 de desconfinament i a les possibles modificacions del Marc Legal estiu 2020. Si us interessa acollida matinal (8 a 8:45h) ho podeu comunicar a l'apartat d'observacions i valorarem la possibilitat d'oferir aquest servei.

end faq