• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

ExpocolorsAvui s’ha obert l’exposició virtual dels dibuixos que ens han arribat de Colors Sobre l’Asfalt i aquest dissabte podrem conèixer els guanyadors i guanyadores de les diferents categories.


Malgrat el confinament i les dificultats actuals, l’Àrea de Cultura ha fet una edició confinada dels Colors sobre l’Asfalt. Els participants van poder anar davant el Pavelló Polivalent a fer els seus dibuixos. La temàtica d’enguany era sobre la situació del moment i hi trobareu molt bons treballs.

A partir de tots els dibuixos que els participants ens van compartir per whatsapp el passat cap de setmana s’ha preparat una exposició virtual del 37è Concurs de Colors sobre l’Asfalt, d’igual manera que ho vam fer per Sant Jordi.

Aquest, dissabte 13 de juny a les 19.30 h a través del web cassa.cat/fmdirecte podreu seguir l’entrega de premis dels guanyadors del 37è Concurs de Colors sobre l’Asfalt i el 2n Concurs de balcons. També podreu escoltar  els Petits Marxants de Paraules recitant el poema de la Festa Major i l’escola de Música Municipal Liceu Pere Mercader posant la part musical de la vetllada.