• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Activitats destiuInformació de les activitats d'estiu 2020 que es duran a terme a Cassà de la Selva per part de diferents entitats i clubs esportius. 

* Les activitats que es plentejen a continuació estan subjectes a possibles canvis relatius a l'aforament, lloc, funcionament i fins i tot la pròpia realització en dependència a les mesures obligatòries sanitàries que s'estableixin.

ExpocolorsAvui s’ha obert l’exposició virtual dels dibuixos que ens han arribat de Colors Sobre l’Asfalt i aquest dissabte podrem conèixer els guanyadors i guanyadores de les diferents categories.

arxiuLa present edició del Dia Internacional dels Arxius és purament virtual i s’ha fet per mitjà de la difusió de vídeos autoenregistrats pels propis usuaris dels arxius. De Cassà s’explica com l’arxiu, a proposta de l’alcaldia, va engegar una recerca, amb la col·laboració de l’historiador Xavier Niell,  per localitzar els possibles familiars dels cassananencs morts en camps d’extermini. Lluís Maymí, el net de Raimon Maymí Vivas, que dissortadament va morir al camp de Gusen , explica la seva experiència.

FMCassaAquest cap de setmana hem celebrat la Festa a Casa, o sigui la Festa Major confinada. 
Totes les activitats es van celebrar a porta tancada i es van retransmetre en directe a través de la plataforma d'streaming. Aquesta plataforma de nova creació va tenir més de 1.500 visites en 4 hores d'emissió per seguir els actes de la Festa Major. 
Per celebrar aquestes activitats, es van seguir totes les normes de seguretat i higiene que establia el protocol com les distancies de seguretat, desinfecció de tot el material, micros, etc.