• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Després que els centres educatius de Cassà de la Selva hagin analitzat les necessitats relatives a la connectivitat, als equipaments informàtics i al material escolar del seu alumnat, l’Ajuntament ha coordinat la impressió i el repartiment de 60 dossiers de treball i, a través d’un conveni de col·laboració amb la Creu Roja, s’han ofert i repartit 110 lots de material escolar.

 

 

El Departament d’Educació ha anunciat que el proper dimecres 13 de maig s’iniciarà el període de preinscripció escolar dels ensenyaments gratuïts i obligatoris (segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria), que s’allargarà fins al divendres 22 de maig. En el cas de la Llar d’Infants Municipal Taps, la preinscripció es durà a terme, també, en aquestes mateixes dates.

L'Ajuntament de Cassà repartirà aquest dijous les mascaretes infantils gratuïtes que han elaborat el grup de persones voluntàries del municipi.

Des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, al llarg de les més de cinc setmanes que ja portem de confinament, s’han estat realitzant tot un seguit d’accions per tal de fer front a la situació d’excepcionalitat que estem vivint com a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19, per, així, promoure l’educació i el benestar de la nostra ciutadania. En aquest sentit, s’ha treballat en quatre eixos bàsics: