• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

Aquest any el Dia Internacional de les Dones es viurà d’una manera especial en el nostre poble.

El Gran Recapte d'aliments celebrat els 22 i 23 de novembre a tot Catalunya ha tornat a batre rècords a Cassà. Aquest any s'han recollit 8.023 quilos d'aliments, 1.505 més que l'any passat. 

Els aliments es destinaran íntegrament a les famílies més necessitades de Cassà de la Selva. 

Càritas Cassà, com a organitzadors, donen les gràcies a tots els col·laboradors, voluntaris i donants per aquesta generosa mostra de solidaritat. 

L'Ajuntament també agraeix a tots els ciutadans que s'hi han implicat d'alguna manera, així com a Càritas Cassà per la tasca que fan diàriament. Moltes gràcies a tothom!

L’Ajuntament de Cassà s’ha adherit al manifest unitari amb motiu del 25N. Dilluns a les 13 h, davant de l’Ajuntament, es farà la lectura del manifest, que enguany posa l'accent en les violències sexuals. Aquest manifest ha estat consensuat per totes les diputacions, la Generalitat i les entitats municipalistes.

2019 10 31 gran recapte

Com cada any, el Gran Recapte d'aliments engega una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest grup que, arran de la crisi econòmica que estem vivint. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.