• Àrea Ciutadania | Carrer d'Enric Coris, 11 | Telèfon 972 46 00 11 | Fax 972 46 37 08 | A/e: ciutadania@cassa.cat

    Àrea Ciutadania | Carrer d'Enric Coris, 11 | Telèfon 972 46 00 11 | Fax 972 46 37 08 | A/e: ciutadania@cassa.cat

Programes infantils

Per reduir les diferències entre els infants de Cassà de la Selva, el consistori posa en marxa una sèrie de programes dedicats exclusivament als més menuts i a les seves famílies. 

Espai nadó

Iniciativa promoguda per dues veïnes del poble que rep el suport de l’Ajuntament de Cassà de la Selva. Es tracta d’un projecte que dóna lloc a un punt de trobada per a famílies amb nadons de menys de 18 mesos i dones embarassades. L’espai serveix per intercanviar experiències dels primers mesos de la nova etapa vital.

CONTACTE

Lola i Montse Moreno

Telèfon: 646 533 500

Per a més informació contacteu amb l'àrea de Ciutadania (972 46 00 11 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Crec

Taller de reforç escolar gestionat per l’Oficina Municipal d’Escolarització. L’objectiu és donar suport educatiu a l’alumnat dels col·legis de Cassà de la Selva. 

El servei s’ofereix durant les tardes del curs escolar amb un professor que assessora als infants que necessiten més suport. S’intenta treballar de forma coordinada amb les famílies de l’alumnat. La finalitat és doble: vetllar pel seguiment educatiu dels infants amb una situació social més complexa i, al mateix temps, donar suport i recursos a les famílies dels alumnes. 

L'aula on s'imparteixen les classes als alumnes del programa Crec

Créixer Junts

Programa que ofereix un conjunt d’ajudes econòmiques per cobrir els menjadors escolars dels diferents centres educatius del municipi. L’objectiu és assegurar que els infants amb risc d’exclusió social puguin rebre aquest servei. 

Vull sol·licitar un programa

Has de contactar amb la tècnica de ciutadania i acció social i et detallarà tota la informació necessària associada a cada programa. 

Carrer Enric Coris, 11

17244 Cassà de la Selva

Telèfon: 972 460 011

Direcció electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia. 

end faq